Team

Maak kennis met de coaches van onze praktijk.

dina-verbruggen
Inspiratie

Je maakt of een stap voorwaarts naar persoonlijke groei of je zet een stap terug naar vertrouwde veiligheid.

– Abraham Maslow

FAQ

Veelgestelde vragen

Dat zoeken wij graag samen met jou uit. Vul het contactformulier in, wij bellen je op voor een intake gesprek en zoeken vervolgens de persoon die het beste bij je past.

We streven ernaar om mensen zo snel mogelijk verder te helpen. We houden onze begeleidingen ook zo kort mogelijk en streven naar een maximaal resultaat. Op dit moment zijn er geen wachtlijsten.

De sessies duren gemiddeld 1u. De duurtijd kan variëren per persoon en per coach.

Dat wordt individueel en in samenspraak met jou bepaald. Je kan nooit op voorhand zeggen hoe lang een traject duurt. We streven er wel naar om de trajecten kort, bondig en efficiënt te houden.

De kostprijs van een sessie is afhankelijk van de coach bij wie je terechtkomt. De prijs ligt tussen 50€ en 70€, afhankelijk van de duurtijd van de sessie.

Voor loopbaanbegeleiding kan je, afhankelijk van je situatie, beroep doen op loopbaancheques. 

Voor andere coaching wordt op dit moment nog geen terugbetaling voorzien door de mutualiteit. We volgen dit echter wel nauw op en doen er alles aan om terugbetaling te verkrijgen wanneer mogelijk.

Iedere coach heeft zijn eigen praktijk. De sessies gaan door in de praktijk van de coach, op een afgesproken locatie of online. Dat kan je allemaal bespreken op het moment van het eerste intake gesprek.

Verplaatsen of annuleren kan altijd. Dit kan kostenloos, mits je minstens 24u op voorhand verwittigt. Als je minder dan 24u op Indien je laattijdig verwittigt of niet komt opdagen zonder verwittiging, dan wordt de sessie wel aangerekend.

Wat anderen over ons zeggen

Door haar inlevingsvermogen en actiegerichte aanpak hielp Dina mij in een aantal gesprekken meer inzicht in mezelf en op de situatie te krijgen. Daardoor werd het helderder wat mijn prioriteiten zijn en kon ik zo de juiste beslissingen nemen in mijn loopbaan. Ik denk nog dagelijks tevreden terug aan dit besluit die zij me hielp maken!
Kristien
Margot heeft me vele uren gecoacht en dat was immer een genot. Ze is een ster - al heeft ze dat zelf soms nog niet helemala door. Ze creëert als vanzelf een natuurlijke, veilige sfeer. Zo voel ik me als coachee helemaal op mijn gemak om na te denken en samen te zoeken naar antwoorden op mijn vragen. Ze heeft een sterke intuïtie waardoor ze vaak prikkelende vragen stelt die me regelmatig de ogen openen en vooruit helpen. Merci Margot!
Emiel B
De gesprekken met Lieselot voelden aan als een gesprek met een vriendin, maar dan een beetje anders. Voor mij waren het leuke, deugddoende babbels. Lieselot heeft een luisterend oor, stelt gerichte vragen, heeft geen oordeel, brengt goed advies,….. kortom hetgeen ik nodig had.
Martine Moons

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken?

We antwoorden steeds zo snel mogelijk en behandelen je vraag uiteraard in alle discretie.