FAQ

Bekijk onze veelgestelde vragen

Dat zoeken wij graag samen met jou uit. Vul het contactformulier in, wij bellen je op voor een intake gesprek en zoeken vervolgens de persoon die het beste bij je past.

We streven ernaar om mensen zo snel mogelijk verder te helpen. We houden onze begeleidingen ook zo kort mogelijk en streven naar een maximaal resultaat. Op dit moment zijn er geen wachtlijsten.

De sessies duren gemiddeld 1u. De duurtijd kan variëren per persoon en per coach.

Dat wordt individueel en in samenspraak met jou bepaald. Je kan nooit op voorhand zeggen hoe lang een traject duurt. We streven er wel naar om de trajecten kort, bondig en efficiënt te houden.

De kostprijs van een sessie is afhankelijk van de coach bij wie je terechtkomt. De prijs ligt tussen 60€ en 70€, afhankelijk van de duurtijd van de sessie.

Voor loopbaanbegeleiding kan je, afhankelijk van je situatie, beroep doen op loopbaancheques. 

Iedere coach heeft zijn eigen praktijk. De sessies gaan door in de praktijk van de coach, op een afgesproken locatie of online. Dat kan je allemaal bespreken op het moment van het eerste intake gesprek.

Verplaatsen of annuleren kan altijd. Dit kan kostenloos, mits je minstens 24u op voorhand verwittigt. Als je minder dan 24u op Indien je laattijdig verwittigt of niet komt opdagen zonder verwittiging, dan wordt de sessie wel aangerekend.

Heb je een andere vraag?

Laat gerust van je horen, we helpen je graag verder.